Medlemsmøte med Unge Høyre

Nå er vi inne i et valgår, og ved valgdagen 9.september skal vi endelig få en borgerlig regjering! For å sikre dette vil Fremskrittspartiets Ungdom (FpU) og Unge Høyre (UH) avholde kurs for hverandre.

Den 7. februar vil Unge Høyres fylkesleder i Sør-Trøndelag, Mari Holm Lønseth, holde kurs for oss FpUere. Hun vil snakke om Unge Høyres politikk. Etter kurset vil det bli en diskusjon om stortingsvalget.Når foredraget er over vil det bli servert pizza.

Kurset avholdes klokken 18:00 i FpU sine lokaler i Nordre Gate 6. Ved spørsmål ta kontakt med fylkesformann Maria Alseth på telefon: 92656879, eller e-post: maria.alseth@fpu.no

Vel møtt!

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized