Frivillighetsdag 12.mars

12.mars arrangerte Sør-Trøndelag FpU en frivillighetsdag, som en del av FpUs landsomfattende frivillighetsaksjon. Sør-Trøndelag FpU hadde denne dagen valgt å sett fokus på viktigheten av frivillig arbeid i lokalsamfunnet.  Derfor hadde FpU utarbeidet en todelt plan for dagen, der målet var å bidra med to forskjellig typer frivillig arbeid.  

Dagen startet hos Frelsesarmeen der representanter fra FpU hjalp til med matultlevering. Dette gikk ut på å pakke opp og dele ut matvarer til de som oppsøkte Frelsesarmeens hovedkontor i Trondheim.  FpUs representanter synes dette var en lærerik opplevelse, og fikk gjennom dette merke viktigheten av frivillighetsarbeid i lokalsamfunnet. Også de ansatte på Frelsesarmeen var veldige positive til FpUs initiativ, og ønsket FpU velkommen tilbake.

bilde 1

Etter besøket hos frelsesarmeen fortsatte frivillighetsdagen på et sykehjem i Trondheim. Her serverte FpUs representanter hjemmelaget kake og kaffe. FpU stilte også opp med underholdning i form av sang og musikk til stor glede for de eldre. Dette utviklet seg etter hvert til allsang, der både FpU representantene og de eldre sang med.

bilde 2

Formann i Sør-Trøndelag FpU, Maria Alseth, sier dette var en veldig fin dag som alle involverte følte var meningsfull og viktig. Hun oppfordrer derfor andre til å engasjere seg i frivillighetsarbeid slik som dette, og peker på at både Frelsesarmeen og sykehjem trenger flere ungdommer som bidrar med frivillig arbeid.

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized