Historisk sammenslåing

Lørdag 5. november slo Nord- og Sør-Trøndelag FpU seg sammen til et regionallag – Trøndelag FpU. FpU er det første ungdomspartiet som slår seg sammen i Trøndelag, noe som gjør sammenslåingen historisk.

Dagen startet med årsmøter for alle lokallagene, etterfulgt av årsmøte i Nord- og Sør-Trøndelag FpU, før det store høydepunktet: årsmøte i Trøndelag FpU. Begge fylkeslagene vedtok enstemmig å slå seg sammen til et regionallag, og det var god stemning under hele helgen.

I tillegg var vi så heldige å ha besøk av både formann i FpU Bjørn-Kristian Svendsrud, 2. nestformann i FpU Christoffer Pederssen, generalsekretær André Bråthen, og fylkesformann i Troms FpU Tonje Lavik.

Vi fikk også besøk fra Nord- og Sør-Trøndelag FrP, Sør-Trøndelags stortingsrepresentant Sivert Bjørnstad, og politisk rådgiver for innvandrings- og integreringsministeren, Espen Teigen.

Etter årsmøtet gikk ferden til selskapslokalet for det tradisjonelle julebordet. Her ble det servert juletallerken og riskrem, før kvelden munnet ut i dans og sang. Alle koste seg veldig, og det ble en meget vellykket sammenslåing av Trøndelagsfylkene.

Dag 2 var forbeholdt full skolering av nye tillitsvalgte fra sentralstyrets og hovedorganisasjonens representanter. Her fikk de tillitsvalgte lære mer om ledelse, verving, medlemspleie, økonomi og media. Alle tillitsvalgte fikk viktig påfyll av kunnskap og informasjon, og vendte hjem igjen med masse engasjement og motivasjon.

Vi takker alle som møtte opp for en super helg, og gleder oss til fortsettelsen!

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized