Bli kjent med formann i Trøndelag FpU, Astrid Nordahl!

I ukene fremover skal du få bli bedre kjent med både regionallagsstyret og lokallagene i Trøndelag FpU. Først ute er formann i regionallagsstyret, Astrid Nordahl.

Hvem er du?
Mitt navn er Astrid Nordahl. Jeg kommer fra Stjørdal i Nord-Trøndelag, og jobber for tiden i Oslo som kommunikasjonsrådgiver for Fremskrittspartiets stortingsgruppe. I tillegg er jeg interessert i markedsføring, og har fullført ett år av en bachelor i markedsføringsledelse.

12805866_1009721962431925_2238552043838106085_n

Hvor gammel er du?
21.

Hvor bor du?
Stjørdal.

Hvor lenge har du vært medlem?
Siden sommeren/høsten 2014.

Hva slags verv har du?
Formann i det nye regionallaget Trøndelag FpU.

Hva brenner du for/hva er din hjertesak?
Jeg brenner for en enklere hverdag for folk flest. Jeg vil at folk skal få bestemme over sine egne liv, uten at staten gjør det vanskelig. Derfor trenger vi gode løsninger, og valgfrihet. Jeg vil selv bestemme hvor jeg får helsehjelp, hvor jeg går på skole, eller hvor jeg tilbringer dagene mine når jeg blir gammel.

Hvorfor meldte du deg inn i FpU?
Jeg har alltid vært engasjert i samfunn, verden, nyheter og politikk. Fra jeg lærte å snakke diskuterte jeg daglig med pappa om alle mulige problemstillinger. Til slutt fant jeg ut at jeg ville bruke stemmen min til å faktisk endre og påvirke ting. Da falt valget lett på FpU, da det er her mitt politiske hjerte hører hjemme.

13072801_10154787733809202_5730997407673076138_o

Hva er det beste med FpU?
Det aller beste med FpU er samholdet. Man blir kjent med så ufattelig mange dyktige og flotte mennesker. Mennesker som støtter og bygger deg opp. Man får venner for livet. I tillegg er FpU litt av en talentfabrikk når man ser på hvor mange FpUere som nå jobber på stortinget eller i regjeringsapparatet. Bare se på sentralstyret til FrP eller statsrådene. Der er det mange som har bakgrunn fra FpU. FpU åpner dører, og lærer deg ufattelig mye.

Hva er målet ditt innen politikken?
Det er et utrolig godt spørsmål.. Helt ærlig er jeg litt usikker. For bare ett år siden hadde jeg mange mål jeg aldri trodde jeg skulle nå, som for eksempel å bli skoledebattant eller å holde tale på landsmøtet til FrP. Ett år senere har jeg lært og utviklet meg utrolig mye. Akkurat nå er jeg veldig fornøyd med hvor jeg er, så får vi se hvor ferden går videre.

Hvor ser du for deg at du er om 5-10 år?
Da håper jeg at jeg fortsatt er aktiv i politikken, og har både tillitsvalgte og folkevalgte verv, slik at jeg fortsatt er med og bidrar til å skape en enklere hverdag for folk flest.

Har du et tips til unge velgere?
For all del bruk stemmeretten din! Og ikke la deg påvirke av venner/slekt/familie. Du velger å gi din stemme til de DU mener representerer dine hjertesaker best. Bruk god tid på å bli kjent med de ulike partienes synspunkter.

En funfact om deg?
Jeg er fæl på å kaste fra meg hvite ankelsokker overalt hjemme… Er det rart jeg aldri finner sokkene mine?

Er du ikke medlem?

Som medlem i FpU får du være med på å utvikle morgendagens politikk og delta på mange spennende arrangementer.

CategoriesUncategorized